Concursul de aterizări punct fix cu parapantă

05.03.2012 12:34

 

Motoul nostru: "Cine odată gustă zborul, pe pamânt va sta tot timpul cu privirea către cer."

Echipa noastră a luat fiinţă in 2009, ca urmare a unei idei spontane. Piloţi din Odorheiu Secuiesc, Băile Tuşnad, Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe cu coparticiparea iubitorilor de natură cărora le este important traiul in armonie cu natura.

Obiectivele noastre: Organizarea de competiţii la nivel internaţional, de întâlniri între profesionişti in domeniu şi piloţi amatori. Scopul nostru este de a face cunoscut frumuseţea zborului şi experienţa minunatelor ore şi minute petrecute in aer.

Stimati colegi parapantisti,

Clubul Sportiv Extreme, va invita sa participati la a 6-a editie al concursului international de aterizare la punct fix , Tusnad PG VI : perioada 20 - 22 aprilie 2012 (loc: Cozmeni).

Pilotii incepatori sau avansati care nu detin licenta FAI pot participa la acest concurs in cadrul unei categorii speciale OPEN, premierea castigatorilor acestei categorii facandu-se separat de concursul FAI.

Asa cum v-am obisnuit si in editiile trecute din anii 2009-2010-2011, traditia se pastreaza la Tusnad Bai, nelipsind gulasul gustos de dupa concurs, focul de tabara si nici karaoke party.

Inscrierile se vor face pe site-ul nostru, unde puteti citi si mai multe informatii despre regulamentul concursului si despre locurile de cazare.

Va asteptam in numar cat mai mare!